Simți că e timpul să renaști? Visezi să îți trăiești viața la
adevăratul tău potențial?

Te sprijin să descoperi Puterea Divină din tine pentru a manifesta cu ușurință Abundența, Feminitatea și Iubirea!

Programe

Ore

Cursante

Rezultate
„Ghidez femeile să iasă din starea de victimă si să intre în starea de a trăi cea mai înaltă versiune a potențialului lor pe toate planurile!”

Theona Balan

Descoperă programele

DESPRE MINE

Cine sunt eu?

În urmă cu 14 ani am pornit pe acest drum, din sentimentul copleșitor că în viața asta este loc de MAI MULT, de MAI BINE. Că în Universul ăsta mare și plin de posibilități, “trebuie” să existe o cale prin care să ajung la VIAȚA MULT VISATĂ pe care simțeam cu toată ființa mea că merit să o trăiesc.

Îmi amintesc cu claritate propria experiență de transformare, de trecere de la victimă la Co-creator. Instinctiv, am știut că deschisesem o ușă care abia aștepta să fie deschisă. O nouă lume se așternea înaintea mea. Deși călătoria abia începuse, mă simțeam mai liberă, mai vie, mai încrezătoare ca niciodată.

Aceste vremuri sunt de o mare accelerare și expansiune, iar dacă vrem într-adevăr să trecem de la o realitate la alta, de la o vibrație la următoarea, este necesar să începem lucrul cu interiorul nostru. Lucrând de atâția ani, zi de zi, cu atâtea femei, conștientizez câtă nevoie este în lume de ghidare, de susținere, de noi informații și strategii de viață.

Misiunea mea în această lume este să ghidez femeile să iasă din starea de victimă si să intre în starea de a trăi cea mai înaltă versiune a potențialului lor pe toate planurile: IUBIRE, ÎNCREDERE, SĂNĂTATE, ENERGIE, BANI, BUCURIE, ARMONIE, ÎMPLINIRE SUFLETEASCĂ. Dragă femeie, deschide-te spre NOUA TA CALE: Calea în care tu îți urmezi misiunea sufletului, te aliniezi cu Legile Universului și apoi te bucuri de Abundență, Bunăstare și Armonie. Adică tot ce are viața mai bun și mai frumos să-ți ofere.

Sunt Theona Balan, autor, life coach spiritual, specialist în manifestarea dorințelor, terapeut THETA Healing® și sunt aici pentru a te ghida pe calea redescoperirii comorilor tale interioare!
Abonează-te la newsletter și primește GRATUIT:
11 metode prin care poți deveni o femeie puternică, fericită și
atractivă pentru cei din jur.
Thank you!